I ona se vraća, Linda Hamilton uz Švarcija i Kamerona u novom „Terminatoru“

Više od 25 godina je prošlo od izlaska „Terminatora 2“, po mišljenju mnogih obožavalaca najboljem akcionom filmu svih vremena. Sa imenom „Sudnji dan“ činilo se da je zaista to bio poslednji put da su se na velikom platnu našli Džejms Kameron, Arnold Švarceneger i Linda Hamilton. Ipak, trio se vraća da ispriča još jedan deo naučnofantastične sage.

Nastavak kultnog ostvarenja već je okupio Kamerona i Švarcenegera, prvog u producentskoj ulozi, a drugog ponovo u ulozi mašine iz budućnosti. Međutim, pravi obožavaoci prva dva dela Terminatora sećaju se i neponovljive Linde Hamilton u ulozi Sare Konor, ali se dosad nije pominjalo da će i ona učestvovati.

Međutim, Holivud reporter prenosi da će se i Linda pojaviti u nastavku, čija je režija poverena Timotiju Mileru, koji je zajedno sa Kameronom pomogao u pisanju scenarija koji potpisuju Dejvid Gojer, Čarls Igli i Džoš Fridman.

Nova priča će vratiti originalne likove, ali će ih iskoristiti kao sredstvo za prenošenje baklje na novu generaciju.

Detalji nastavka još se drže u tajnosti, ali se zna da će ostvarenje biti direktni nastavak Terminatora 2: Sudnji dan, potpuno ignorišući tri nastavka koja su usledila posle njega.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво