Četiri Emija za „Sluškinjinu priču“, najveći gubitnik „Vestvorld“

Drama „Sluškinjina priča“ osvojila je četiri nagrade na 69. dodeli američkih televizijskih nagrada Emi. Serija je osvojila nagradu u kategoriji najbolje dramske serije, a priznanja su uručena i Ridu Moranu za režiju, Elizabet Mos za najbolju žensku ulogu i En Dad za najbolju sporednu žensku ulogu.

„Hulu“ je nagrađen za produkciju ove serije i tako postao prva striming platforma nagrađena u toj kategoriji na dodeli nagrada Emi. Najveće iznenađenje večeri jeste što serija Vestvorld nije osvojila nijednu nagradu u 22 kategorije u kojima je nominovana.

Serija Velike male laži još jedan je od pobednika večeri u kategoriji TV projekta „ograničena serija“, sa nagradama za najbolju glumcu Nikol Kidman, sporednu žensku ulogu Lora Dern i sprednu mušku ulogu Alekandera Skarsgarda.

Uz nagradu za najbolje ostvarenje u svojoj ketegoriji, ova mini serija je dobila i priznanje za režiju, koje je otišlo u ruke Žan-Mark Valija.

Džulija Luis-Drajfus nagrađena je rekordnim, sedmim Emijem za najbolju glumicu u komediji, za seriju Potpredsednica.

Nagrade za najboljeg glumca i reditelja u komediji osvojio je Donald Glaver za seriju Atlanta, a to su mu prvi Emiji u karijeri.

Nagrađen je i Alek Boldvin u kategoriji sporedne muške uloge u komediji, za imitacije predsednika SAD Donalda Trampa u emisiji Saturday Night Live.

Ceremonija dodele nagrada Emi održana je u Los Anđelesu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи