Novi istrebljivač stiže u Srbiju 5. oktobra!

Denis Vilnev, trenutno jedan od najtraženijih i najatraktivnijih reditelja u Holivudu, potpisuje režiju nastavka jednog od najpoznatijih naučnofantastičnih filmova u istoriji kinematografije „Blejd raner 2049“, u kojem glavne uloge tumače Rajan Gosling i Harison Ford. U domaće bioskope film stiže 5. oktobra.

Trideset godina posle događaja iz filma Istrebljivač (Blejd raner), novi istrebljivač – policajac K iz Los Anđelesa (Rajan Gosling) otkriva dugo skrivanu tajnu koja ima potencijala da ono malo ljudskog društva što je preostalo baci u potpuni haos.

Njegovo otkriće odvešće ga u potragu za Rikom Dekardom (Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao bez traga pre 30 godina.

Film Istrebljivač Ridlija Skota iz 1982. godine je dobio kultni status, a danas se smatra jednim od najboljih naučnofantastičnih filmova svih vremena koji je na izrazito realan način predvideo budućnost čovečanstva, navodi distributer.

Blejd raner 2049 u bioskope stiže 5. oktobra, najavio je distributer „Kon film“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво