Najgledanija španska serija od danas na RTS-u

Serija „Gospođa“ donosi dašak velikih ljubavi iz starih vremena, kada su se cenili lepi maniri i romantika, a od danas u njoj mogu da uživaju gledaoci na Prvom programu RTS-a svakog radnog dana u 10 časova, i istog dana u repriznom terminu na Drugom programu od 17 časova.

Nagrađivanu dramu Gospođa za vreme premijernog prikazivanja u Španiji gledalo je u proseku čak četiri miliona gledalaca i tokom tri sezone držala je poziciju najgledanije serije na španskoj televiziji.

Gospođa je drama o pravoj ljubavi epskog karaktera, koja uspešno kombinuje romantiku, realizam i istorijsku hroniku.

Smeštena u mali provincijski grad na severu Španije, tokom burnih dvadesetih godina prošlog veka, koje su obeležile klasne borbe pod diktaturom Prima de Rivere, radnja serije Gospođa prati ljubavnu priču Viktorije Markes (Adrijana Ugarte) i Anhela Gonzalesa (Rodolfo Sanćo) - dvoje mladih koji pripadaju različitim svetovima.

Ona je ćerka uglednog poslovnog čoveka, vlasnika rudnika gvožđa i fabrike duvana, čija se porodica vratila iz Latinske Amerike pošto se obogatila trgovinom, dok je Anhel skromnog porekla.

Od oca je nasledio saosećajnost sa radnicima, a od pobožne majke ljubav prema hrišćanstvu. Uprkos iskrenim emocijama, okolnosti i društvene norme prisiljavaju ovaj zaljubljeni par da se rastane. Usamljena i povređena, Viktorija pokušava da pronađe smisao života preuzimajući upravu nad očevom kompanijom.

Njen voljeni pravi radikalan rez - odlučuje da postane sveštenik. Viktorijina neobična, i za to vreme revolucionarna odluka, uvodi u ljubavni trougao još jednog muškarca. Reč je Gonzalu Lopezu (Roberto Enrikes), Markizu del Kastro, partneru njenog oca koji ima ambicije da kontroliše poslove porodice Markes.

Viktorija će na poslovnom i ličnom planu osetiti ekstremne društvene razlike, koje su karakteristične za zemlju u tom periodu. Mada će postati gospođa de Kastro, pitanje je kome će njeno srce pripasti na kraju. Onome kome je nuđeno ili onome kome je suđeno...

broj komentara 11 pošalji komentar
(ponedeljak, 04. sep 2017, 00:18)
Lena [neregistrovani]

Online?

Je li moguce naci epizode online, htela bih da ponovo odgledam ovu seriju, prelepa je!

(utorak, 29. avg 2017, 14:33)
angel [neregistrovani]

ljubav

skoro nisam videla tako muski lepog glumca kao rudolfa sanceza- angel fantasticna gluma .kakva karizma .nije ni cudo sto je najpopularniji glumac u spaniji.zivim u americi i ovakve serije su melem za dusu,molim vas ponovite ovu seriju.hvala

(sreda, 26. jul 2017, 18:39)
G. S. [neregistrovani]

Lepa serija a bogami i glumci.

Lepa je Viktorija, ali što su lepi muški mmm, ne zna se da li je lepši negativac ili Anhel. :)

(petak, 21. jul 2017, 18:42)
anonymous [neregistrovani]

Komentar serije Gospodja

Fenomenalna serija,jedva cekam ponedeljak posle pauze za vikend!

(ponedeljak, 03. jul 2017, 21:25)
Sladjana [neregistrovani]

Online

Da li serije koje su prosle mogu da se pogledaju on line na sajtu Rtsa?

(ponedeljak, 03. jul 2017, 17:54)
biljana [neregistrovani]

bilja

Divna serija , nazalost , ne mogu je pogledati pre podne ! Molim Vas dajte reprizu u nocnim terminima kad god moze samo obavestite gledaoce !

(petak, 23. jun 2017, 22:40)
Milica [neregistrovani]

...

Molim vas dajte neki večernji termin, recimo u 22h posle Kraljice Izabele, ne odgovaraju mi ni jedan ni drugi termin, dođem tek uveče kući, imajte razumevanja prema nama koji ne možemo da gledamo. Hvala unapred!

(četvrtak, 22. jun 2017, 07:52)
Milena [neregistrovani]

Repriza

Repriza bi trebalo da bude kasno uvece, jer ako neko radi 9-17h ili 10-18h fakticki ne moze da gleda ni od 10h, ni od 17h.I to vazi za svaku seriju, film ili bilo sta sto ima reprizu...Treba omoguciti svima da pogledaju. Hvala na razumevanju.

(ponedeljak, 19. jun 2017, 23:45)
anonymous [neregistrovani]

Odlicna je serija...

i prelepa je glavna glumica. Bozanstven jezik,milina gledati.

(ponedeljak, 19. jun 2017, 20:54)
anonymous [neregistrovani]

Korejske?

A neka korejska drama?