Veče za dame u svim bioskopima „Sinepleks“ uz „Ludilo devojačke večeri“

Žensko veče uz komediju „Ludilo devojačke večeri" sa Skarlet Johanson i Zoi Kravic održaće se 22. juna u bioskopima „Sinepleks Ušće“, „Sinepleks Big Beograd“, „Sinepleks Delta siti“, „Sinepleks Kragujevac Plaza“ i „Sinepleks Niš“ od 20 časova.

Sve dame i njihove pratioce dočekaće poklon magazin Kosmopolitan i piće dobrodošlice „jegermajster“. U saradnji sa „Gigatronom“, „Braun“ će obradovati sve posetioce vaučerom za popust, dok će u svakom bioskopu nagraditi po jednu osobu poklon uređajem.

Svi koji se priključe foto-konkursu u bioskopu ovog leta možda otputuju na devojačko putovanje sa turističkom agencijom „Balkan fan“. Potrebno je fotografisati se u specijalnom kutku na događaju "Ladies Night" i postaviti fotografiju javno na društvene mreže (Fejsbuk ili Instagram) uz upotrebu haštaga #Cineplexxnagrađuje. Autor najoriginalnije fotografije, po oceni stručnog žirija, osvojiće letovanje za sebe i drugarice.

Film nam donosi priču o pet najboljih drugarica sa fakulteta koje se posle punih 10 godina ponovo sastaju i odlučuju da provedu vikend u Majamiju. Međutim, njihovo zabavljanje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronađu izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im to biti najpotrebnije.

Uz Skarlet i Zoi u glavnim ulogama u filmu Ludilo devojačke večeri pojavljuju se Kejt Mekinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucija Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.
 
Karte za Veče za dame i projekciju filma Ludilo devojačke večeri su u prodaji.

broj komentara 0 pošalji komentar