Porodični dan uz animiranu avanturu „Automobili 3”

Dvostruko porodično slavlje i druženje za sve mališane uz crtanu filmsku avanturu „Automobili 3“ zakazano je za 17. i 18. jun od 12 do 17 časova u najmodernijem bioskopu u gradu „Sinepleks big Beograd, što je i razlog više da uživate u neverovatnom filmskom doživljaju i tako obradujete svoje mališane.

I dok će u u najmodernijem bioskopu biti duplog slavlja, u ostalim bioskopima „Sinepleks“ – TC „Ušće“, „Delta siti“, „Kragujevac plaza“ i Niš, Porodični dan biće održan u nedelju 18. juna uz najaktuelnije filmove i odličnu zabavu za sve mališane. Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa.

Crtani film Automobili koji je osvojio srca miliona mališana, ali i onih malo starijih širom sveta uz specijalni program namenjen najmlađima, oduševiće sve posetioce. Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa uz kreativne radionice u bioskopu, koje će upotpuniti doživljaj prave filmske zabave.

Uz kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik“ i DVD izdanje „Moj mali poni“ ili „Tom i čarobno drvo“.

Sa novim nastavkom popularnih autića gledaoci će imati prilike da pogledaju dogodovštine Munje Mekvina, dok prolazi kroz najgoru krizu u svojoj karijeri. Iznenađen novom generacijom superbrzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli.

Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Glasove crtanim likovima pozajmljuju Dragan Mićanović, Borka Tomović, Dragan Vujić, Boda Ninković, Boris Milivojević, Dejan Dedić, Nataša Marković, Srđan Timarov, Mladen Andrejević, Marko Marković, Dana Todorović, Aca Stojanović, Nada Blam, Miki Krstović, Jelena Stupljanin, Feđa Stojanović i Nenad Ćirić, dok je reditelj sinhronizacije Gorčin Stojanović.

Na programu ovog vikenda biće i ostali aktuelni dečji filmovi, među kojima su Štrumpfovi: Skriveno selo, Mali šef i Okto: Istraživač dubina koji su sinhronizovani na srpski jezik.

broj komentara 0 pošalji komentar