Nina Seničar: Bilo je divno, jedva čekam sledeću sezonu

Svaka od epizoda bila joj je draga na svoj način – neke zbog gostiju ili zbog smešnih situacija, a neke zbog interesantnih podataka koje su naučili, ističe Nina Seničar, voditeljka popularnog porodičnog kviza „Ja volim Srbiju“, navodeći da jedva čeka sledeću sezonu na RTS-u.

Нина Сеничар: Било је дивно, једва чекам следећу сезону Нина Сеничар: Било је дивно, једва чекам следећу сезону

TV lice koje su gledaoci RTS-a prihvatili sa izuzetnom naklonošću i nepodeljenim simpatijama, šarmantna Novosađanka Nina Seničar, rezimirala je utiske o nedavno završenoj sezoni porodičnog kviza, koji je od oktobra prošle godine do početka juna emitovan nedeljom uveče, na Prvom programu RTS-a.

Poverila nam se da je tokom emisija i sama naučila mnogo informacija o našoj lepoj zemlji: „Najzanimljiviji su mi bili oni statistički podaci, iz igre 'Točak sreće'. A omiljeni segment emisije su mi, bez ikakvog dvoumljenja 'Muzičke runde'. To su svaki put bili trenuci u kojima su bukvalno svi u studiju RTS-a pevali i igrali!“.

Za 30 emisija, kroz koje je prošlo 180 takmičara, verovatno je teško prisetiti se nekih specifičnosti. Ipak, pamtite li se ko je od poznatih takmičara imao najviše uspeha na „Točku sreće“, a ko najmanje?

„Mislim da niko nije zavrteo točak i dobio polje 'Izgubiti sve', što znači da su svi naši takmičari imali sreće. A čini mi se da je u 6. epizodi kviza na RTS-u, negde krajem novembra prošle godine, prvi put osvojeno 100 poena – cela Okijeva ekipa zajedno je zavrtela 'Točak sreće' i zaustavio se na polju sa '100'! U tom timu su bili Goca Tržan, Gordana Lazarević i Milojko Pantić.“

Koji kapiten je bolje podnosio poraze svoje ekipe – Nele Karajlić ili Nenad Okanović?

„Uf, definitivno Oki... Nele se baš nervirao, nije mu bilo lako (smeh).“

Po čemu ćete pamtiti ovu prvu sezonu emisije na RTS-u, a odnosi se na neki zanimljiv detalj koji mi gledaoci nismo videli u emisijama?

„Pamtiću kada mi je Kiki Lesandrić otpevao deo pesme Kako si lepa. To mi je jedna od omiljenih pesama i posvećujem je mojoj mami.“

Šta biste poručili budućim takmičarima – da li je za pobedu u kvizu „Ja volim Srbiju“ važnije znanje ili snalažljivost?

„Hm... mislim da je u našem kvizu, kao i u životu, za pobedu potrebna kombinacija znanja i snalažljivosti. Budućim takmičarima bih poručila da ću u sledećoj sezoni biti stroža, da stvarno, stvarno neću dozvoljavati šaputanje... A Oki će dobiti crveni karton svaki put kad bude probao da me prevari i vidi odgovore na pitanja (smeh).“

Gde će biti ovog leta Nina Seničar, nakon uspešno završene sezone kviza?

„Kao i uvek, biću na relaciji Los Anđeles-Italija-Srbija. Čeka me radno leto, ali ne žalim se. Jedno veliko hvala upućujem svim vernim gledaocima kviza! Hvala vam na podršci i pohvalama, tokom čitave TV sezone kviza Ja volim Srbiju na RTS-u. Svi u timu su bili vrlo ushićeni i motivisani što se program još od prvih izdanja dopao gledaocima, što ste nas pratili iz nedelje u nedelju u velikom broju (potom su i rezultati gledanosti to potvrđivali).“

„Trudićemo se da da budemo još bolji i opravdamo ukazano poverenje i podršku. Nadam se da ćete biti uz nas i tokom sledeće sezone na RTS-u!“, naglasila je na kraju Nina.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво