„Ferdinand“, film u koji će se vaša deca zaljubiti

Od reditelja Karlosa Sandane koji je publici podario hitove „Rio“ i „Ledeno doba“, stiže „Ferdinand“, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima.

„Фердинанд“, филм у који ће се ваша деца заљубити „Фердинанд“, филм у који ће се ваша деца заљубити

Film, koji je obeležio detinjstva mnogih generacija, imaćemo priliku da pogledamo na velikom platnu od 21. decembra ove godine.

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine u produkciji „Diznija“, a samo godinu dana kasnije dobio je nagradu Oskar za najbolji kratki film i postao film kojeg se i danas svi rado sete.

Kada ga ljudi pogrešno dožive kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu.

Priča o  Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.   

U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmljuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mekinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Ferdinand u bioskope stiže 21. decembra, sinhronizovan na srpski jezik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво