Dajana Lejn i Alek Boldvin u filmu „Pariz može da sačeka“

Šarmantna priča puna dobre hrane, dobrih vina i odlične glume – filmsko ostvarenje 81-godišnje supruge Fransisa Kopole „Pariz može da sačeka“ stiže na bioskopska platna 25. maja.

Дајана Лејн и Алек Болдвин у филму „Париз може да сачека“ Дајана Лејн и Алек Болдвин у филму „Париз може да сачека“

„Hajde da se pretvaramo da ne znamo kuda idemo, pa čak ni ko smo“ – u momentu kada je Ana (Dajana Lejn) odlučila da se preda trenutku, avanturi i da udahne život punim plućima, ova naizgled bezazlena rečenica promenila joj je pogled na svet.

Dajana Lejn u ulozi Ane, supruge nepažljivog i uvek zauzetog producenta (Alek Boldvin), kreće na put do Pariza sa poslovnim partnerom svoga muža. Ono što je trebalo da bude sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu.

Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuće Ani novu strast za životom, a odgovor na pitanje da li će to uticati i na njen brak saznaćemo na samom kraju filma.

Režiju potpisuje osamdesetjednogodišnja Elenora Kopola, supruga poznatog reditelja Fransisa Kopole.

„Često sam razmišljala o filmovima u kojima sam glumila i koje su režirali muškarci, pisali muškarci, scenama koje su muške oči birale prilikom montaže. Da li previše tražimo ako želimo da se ljudi zapitaju kako izgleda celo iskustvo iz ženske perspektive?“, ističe Dajana Lejn kao najveći utisak prilikom rada na ovom filmu.

Šarmantnu komediju Pariz može da sačeka sa Dajanom Lejn, Alekom Boldvinom i francuskim glumcem Arnoom Vijarom, svi posetioci bioskopa moći će da pogledaju od 25. maja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво