Tvitovao i pomešao koverte na dodeli Oskara?

Za najveći skandal u istoriji dodele Oskara kriv je administrator koji je pomešao koverte jer je „bio zauzet tvitovanjem u bekstejdžu“, prenose strani mediji.

Brajan Kulinan je Vorenu Bitiju uručio pogrešan koverat, a mnogi su ga optužili da ih je pomešao jer je stalno gledao u mobilni telefon, piše britanski Telegraf.

Nakon što je Ema Stoun primila Oskara, Kulinan je o tome morao da izvesti javnost na Tviteru. To se dešavalo neposredno pre velikog incidenta. Tviteraši su ga napali, a tvit je obrisan.

„Trebalo je da gledaš u koverte, umesto u dame“, poručio mu je jedan korisnik. Brajan je jedna od dve osobe koje su bile zadužene za koverte i koje su jedine unapred znale dobitnike Oskara.

Akademija se izvinila zbog greške

Američka Akademija filmskih umetnosti i nauka izvinila se ekipama filmova La-la lend i Mesečina zbog pogrešno objavljenog pobednika u kategoriji najbolji film na ovogodišnjoj dodeli Oskara, prenosi Beta.

Akademija je izrazila duboko žaljenje zbog greške i izvinila se protagonistima filmova „čije je iskustvo potpuno promenjeno zbog te greške“.

U saopštenju je izvinjenje upućeno i gledaocima širom sveta i glumcima Vorenu Bitiju i Fej Danavej, koji su proglasili La-la lend za najbolji film jer su dobili pogrešnu kovertu sa imenom dobitnika.

Na ceremoniji u nedelju prvi put u istoriji Oskara pogrešan film je proglašen za najbolji film. Greška je brzo ispravljena i nagrada je uručena pravom pobedniku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво