Kada penzija zataji, jedino rešenje je pljačka banke

Američka komedija "Going in Style", bazirana na istoimenom filmu iz 1979. godine, priča je o tri dugogodišnja prijatelja koja će odlučiti da u mirne penzionerske dane unesu malo uzbuđenja, ali i dosta novca. U glavnim ulogama oskarovci Majkl Kejn, Morgan Friman i Alan Arkin.

Када пензија затаји, једино решење је пљачка банке Када пензија затаји, једино решење је пљачка банке

Komičar, producent, scenarista i reditelj Zek Braf, najpoznatiji po ulozi doktora Dorijana u seriji Scrubs, ovog puta nalazi se iza kamera, preciznije u rediteljskoj stolici.

U fokusu priče, koja je na veliko platno pod nazivom Going in Style stigla davne 1979. godine, su tri drugara, penzionera koja se suočavaju sa ustaljenom rutinom lišenom svakog uzbuđenja, ali i sa problemima koje donose mali prihodi.

Pljačka banke najpre će biti šala, ali kako vreme odmiče, trojac je sve odlučniji da na taj način pokuša da dođe do novca.

Scenario rimejka potpisuje Teodor Melfi, a u glumačkoj ekipi su holivudski glumački vukovi Morgan Friman, Majkl Kejn i Alan Arkin, a tu je i podrška mlađih kolega Džoija Kinga i Meta Dilona.

U pohod na svetske bioskope komedija Zeka Brafa kreće u aprilu 2017. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи