Švarceneger novi šef u „Šegrtu“, Tramp ostaje producent

Holivudski glumac Arnold Švarceneger, zvezda nove verzije „Poznatog šegrta“, otkrio je da ga ne brine to što će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp ostati izvršni producent ovog rijaliti šou-programa.

Na predstavljanju Novog poznatog šegrta čije emitovanje počinje 2. januara, Arnold Švarceneger izjavio da je „to samo biznis“ koji može da se poredi sa situacijom kada je on postao guverner Kalifornije i pritom zadržao filmska prava i novac koji je dobijao na ime filmskog serijala Terminator.

Čuveni glumac i nekadašnji političar ocenio je da će biti „ozbiljan zadatak“ zameniti Donalda Trampa u ulozi šefa u ovom rijalitiju.

Takmičari, među kojima će biti i nekadašnja britanska pop zvezda Boj Džordž, pokušaće da sakupe novac u dobrotvorne svrhe, pri čemu će savete dobijati od finansijskih magnata poput Vorena Bafeta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи