Moguć nastavak serije „Vil i Grejs“

Glumica Megan Mulali otkrila je da postoji velika šansa da će se snimiti nove epizode sitkoma „Vil i Grejs“.

Ekipa popularne serije je u desetominutnoj epizodi, koja je u septembru objavljena na internetu, pozvala birače da glasaju za demokratsku kandidatkinju na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton. Epizodu je pogledalo 6,5 miliona ljudi.

Megan Mulali, koja je u seriji timačila ulogu Karen Voker, rekla je za Pride Source da postoji velika šansa da dođe do snimanja nastavka serije.

Radnja serije se odvijala u Njujorku, a prikazivala je život homoseksualca Vila, uspešnog advokata, njegove najbolje prijateljice, dizajnerke enterijera Grejs i njihovih prijatelja, bogatašice Karen i propale zvezde Džeka, takođe homoseksualca.

Sitkom Vil i Grejs je emitovan na En-Bi-Siju od 1998. do 2006. godine i osvojio je brojne nagrade.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво