FAF raspisao konkurs za volontere

Festival autorskog filma poziva sve zainteresovane koji imaju preko 18 godina, poznaju engleski jezik, žele da se zabave, nauče o organizaciji festivala i gledaju besplatno filmove da se jave na konkurs za volontere i postanu deo FAF tima!

Festival autorskog filma (FAF) je tradicionalna gradska manifestacija za ljubitelje filma i publiku koja želi da proširi svoje horizonte i ove godine se održava po 22. put na preko deset bioskopskih lokacija u Beogradu, i to od 25. novembra do 4. decembra.  

Kultni filmski festival predstaviće publici zanimljive filmove koji pokazuju nove tokove u autorskom filmu i poziva sve mlade entuzijaste da  se pridruže i pomognu u realizaciji FAF-a i to u sledećim oblastima:

Promo tim (obavezno poznavanje engleskog jezika)
Zaduženja: rad na pripremi žurnala, praćenje konferencija za medije, pisanje recenzija filmova i intervjuisanje gostiju za sajt festivala, vođenje društvenih mreža i ažuriranje veb-stranice.

Organizacija
Zaduženja: organizacija konferencija, otvaranja i zatvaranja festivala, specijalnih projekcija i premijera, protokol, koordinacija dodatnih programa i rad na info-pultu.

Služba za goste
Zaduženja: koordinacija dolaska gostiju, praćenje njihovog rasporeda, druženje sa gostima festivala (poznatim rediteljima, producentima, glumcima) kako bi  njihov boravak bio što prijatniji.

Foto i video-tim (obavezno posedovanje foto-aparata ili kamere)
Zaduženja: praćenje festivala svakodnevno - konferencije, premijere, dodatni program, specijalne projekcije.

Služba prevođenja
Zaduženja: Simultano prevođenje na konferencijama, praćenje i prevođenje na razgovorima nakon filma (Q&A), prevođenje saopštenja i intervjua za potrebe sajta, pomoć oko gostiju.

Zauzvrat nude:
– Iskustvo, nova poznanstva i dobro druženje,
– Mogućnost gledanja filmova na festivalu i to potpuno besplatno,
– Sertifikat o volontiranju.

Šta je potrebno da znate pre nego što se prijavite:
– Mogu da konkurišu svi između 18 i 30 godina,
– Volontiranje u nekim segmentima počinje i ranije (naknadno će obavestiti),
– Festival će svim volonterima obezbediti sertifikat o volontiranju,
– Poželjno je poznavanje engleskog jezika.

Konkurs je otvoren do 25. oktobra, a kandidati koji budu prošli dalje biće kontaktirani do 28. oktobra. Za sva dodatna pitanja pišite na info@faf.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи