Serija „Sumnjiva lica“ od 10. oktobra na RTS-u!

„Sumnjiva lica“, serija u produkciji RTS-a i kuće „Film deluks“, spremna je za sud publike. Deset Nušićevih najznačajnijih dela, kroz 72 polusatne epizode, možete da gledate od 10. oktobra. U prvom ciklusu biće prikazane 44 epizode. Na projektu je radilo pet reditelja i 150 glumaca!

Серија „Сумњива лица“ од 10. октобра на РТС-у! Серија „Сумњива лица“ од 10. октобра на РТС-у!

Mnoštvo različitih Nušićevih motiva povezati u jedinstvenu celinu koja će predstaviti mentalitet, našu narav i shvatanje života, ideja je autora serije Dušana Milića.

„Nušić naravno nije smešan uvek. Kod njega mnogo više ima sete i tragike nego smeha. Smeh se pojavljuje samo na određenim mestima i tada udara najdublje. Tako da mislim da će i ova naša serija koja je u stvari jedan osavremenjeni Nušić da to pokaže današnjim gledaocima“, istakao je reditelj Milić.

Lik iz komedije Dr, Milorad Cvijović, vešto vodi gledaoce kroz sve epizode, preuzimajući junake iz drugih drama, a ne menjajući svoj identitet.

„Povezuje sve te komade ne samo na taj dramaturški način nego ih prosto povezuje na jedan smislen način, tako da sve te situacije, sve te stvari o kojima je Nušić pisao zapravo mogu da se dese nekome od nas“, istakao je glumac Nikola Rakočević, koji tumači Cvijovića.

Njegova koleginica Tamara Krcunović kaže da igra Kler, Francuskinju koja dolazi u porodicu Cvijović i pravi pometnju.

Publici omiljeni žanr sitkom – na Radio-televiziji Srbije, u sopstvenoj proizvodnji.

Sumnjiva lica su prva serija koja se snima po delima Branislava Nušića. Mi smo veoma ponosni što se to kod nas događa i verujemo da će publika imati sjajne reakcije na ovaj sadržaj“, rekao je Marko Novaković, odgovorni urednik Dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a.

Sumnjiva lica od 10. oktobra, radnim danima (osim sportskom sredom), od 22 sata na Prvom programu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво