Ekipa serije „Vil i Grejs“, 10 godina kasnije

Prošlo je čak 10 godina otkako se završilo emitovanje En-Bi-Sijevog sitkoma „Vil i Grejs“, ali se glumačka postava nedavno okupila i podelila fotografije na „Instagramu“, izazivajući nostalgiju kod svojih pratilaca.

Debra Mesing, Erik Makormak, Megan Mulali i Šon Hejz su se povodom desetogodišnjice TV serije Vil i Grejs okupili na setu, a Mesingova, koja je tumačila glavnu ulogu Grejs, objavila je fotografije na svom profilu na Instagramu, oduševivši obožavaoce.

Debra Mesing je ubrzo na svom nalogu na Tviteru objavila da „ima osećaj da se nešto veliko sprema“, i time navela tamošnje medije da posumnjaju na to da je moguć nastavak popularnog sitkoma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво