Crtani o viršlama koji nije za mlađe od 18

Sredinom septembra u domaće bioskope stiže crtani film "Sausage Party" koji apsolutno nije namenjen za celu porodicu.

Novi film kompanije „Soni pikčers“ ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je bioskopski biznis u pitanju. Sausage Party je prvi animirani film u istoriji koji će se davati u bioskopima, a koji nikako nije preporučljiv za gledaoce mlađe od 18 godina, najavljuju distributer CON film.

Reč je o zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta drugi misle o tome.

Glasove viršli, pecivu, paradajzu, krastavcu, tortilji, krofni, u ovoj animiranoj komediji za punoletne dali su Set Rogen, Džona Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Makbrejd, Salma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i drugi.

Glavni lik je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u svet izvan prodavnice, ali pošto greškom završi odvojen od svog paketa, Frenk se upušta na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi, saznajući zastrašujuću istinu o svetu van izloga.

Jedinstvena animirana komedija Sausage Party snimljena je za 19 miliona dolara, a samo u Americi je u prvom vikendu prikazivanja zaradila 32 miliona dolara.

Do danas film je samo u SAD zaradio više od 70 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво