Laušević apsolutni pobednik „Filmskih susreta“ i Nišu

Ovogodišnji „Filmski susreti“, sinoć završeni u Nišu, protekli su u znaku povratka Žarka Lauševića na filmsko platno. Najznačajnije priznanje, Gran pri Naisa, pripalo je Lauševiću za ulogu beskućnika Mome u filmu „Smrdljiva bajka“, a dobio je i priznanje publike za najboljeg glumca.

Nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu Car Konstantin na 51. „Filmskim susretima“, žiri je dodelio Lazaru Ristovskom za ulogu Žarka u filmu S one strane duge.

Nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu „Carica Teodora“ dobila je Jelena Đokić za ulogu Eme u filmu Smrdljiva bajka.

Dirljiv susret s niškom publikom, nezapamćeni višeminutni aplauz i Gran pri festivala. Žarko Laušević prvi Gran pri niškog festivala dobio je kao mladi talentovani glumac još davne 1993. godine.

„Vi ste mi pomogli tada da uspem u nečemu i pronađem nadu, a sada ste učinili da počnem ponovo da verujem da sam živ“, istakao je Laušević.

broj komentara 6 pošalji komentar
(ponedeljak, 29. avg 2016, 09:26)
Ana [neregistrovani]

Zarko

Divan čovek divan glumac, srećan povratak.

(subota, 27. avg 2016, 15:39)
anonymous [neregistrovani]

Паметно

Коначно паметан коментар!

(subota, 27. avg 2016, 13:44)
LA REVOLUCION [neregistrovani]

komentar

Dokazani ubica kazes,a kako biste vi reagovali kada bi vas neka bagra napala i izivljavala sa nad vama i vasim najblizima.

(subota, 27. avg 2016, 12:58)
mirjana [neregistrovani]

povratak

Oduvek sam volela i cenila Zarka.Bio je i ostao veliki glumac.Nesrecna zivotna sudbina.Ali vazno je da je sve to prevazisao ida se vratio.Zelim mu srecu i da mu se opet divimo na filmskom platnu.

(subota, 27. avg 2016, 12:32)
Stidite se! [neregistrovani]

U inat Crnogorcima?


Ne bi trebalo da bude nedodirljivih!

(subota, 27. avg 2016, 12:13)
Milićanonymous [neregistrovani]

CIRKUZANTI

Bravo glumci i glumice. Pravi ste cirkuzanti(što je davno rekao Miloš Veliki za Jokima Vujića). Uporno kontrirate mišljenju normalnog naroda.Dodeljujete glavnu nagradu dokazanom ubici. Niste vi normalni. Među vama ima poneki pametan čovek, možda na 100 jedan. A tražite nacionalne penzije iako ste protiv srpske nacije i morala.Licemeri!