Kad škola postane poprište „bitke“ između majki

Niko se nikada nije suprotstavljao školskoj supermami Gvendolin Džejms, dok to nije učinila Ejmi Mičel. A onda počinje rat...

Кад школа постане поприште „битке“ између мајки Кад школа постане поприште „битке“ између мајки

Opasne mame je nova komedija koju su napisali i režirali Džon Lukas i Skot Mur, odgovorni za veliki hit Mamurluk, smeštena u dobrostojeće čikaško predgrađe gde vlada šik supermama Gvendolin Džejms, koja odlučuje o tome šta je prihvatljivo ponašanje, a šta nije.

Ostale mame znaju da joj se ne smeju zameriti, a Ejmi Mičel (Mila Kunis) to sigurno nikad nije htela. Ali jednom kad joj stane na put, između njih počinje rat – počevši od izbora za predsednicu udruženja roditelja i učitelja u idiličnoj školi „Vilijam Mekinli“ koja se pretvara u pravo bojište.

Na prvi pogled čini se da Ejmi ima sve: dobar brak, pametnu decu, predivan dom i uspešnu karijeru. Međutim, previše radi, preuzela je na sebe previše obaveza i iscrpljena je do te mere da će uskoro „izgoreti“.

Kad joj pukne film odluči da se udruži sa druge dve majke koje se nalaze pod prevelikim pritiskom – Kiki (Kristen Bel) i Karlom (Katrin Han).

Zajedno odluče da se reše svih nametnutih im odgovornosti i upuste se u divlji provod i uživanje u svojoj slobodi. Zbog toga će se sukobiti s uštogljenom Gvendolin koja vlada u udruženju roditelja i učitelja kao i nad svojim družinom posvećenih i savršenih majki, Vik (Ani Mumolo) i Stejsi (Džada Pinket Smit).

Urnebesnu komediju Opasne mame možete pogledati u bioskopima od četvrtka, 1. septembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи