„Frka na venčanju“ – specijalna projekcija za sve koji nemaju partnera

U vremenu kada društvo nameće obavezu da imate barem društvo za bioskop, „Megakom film“ zajedno sa bioskopom „Sinepleks“ je odlučio da organizuje specijalnu projekciju filma „Frka na venčanju“ i to za ljude koji nemaju partnera.

Projekcija je zakazana za sredu, 24. avgusta u bioskopu „Sinepleks“ u Tržnom centru „Ušće“.

Istinita priča o dva brata, manijacima za žurke, stiže u bioskope širom Srbije 25. avgusta.

Glavne uloge tumače Zek Efron, Ana Kendrik, Odri Plaza i Adam Davin.

Davin i Efron su braća Majk i Dejv, koja su poznata po tome kako često znaju da unište svako porodično okupljanje svojim neobuzdanim ponašanjem. Kako bi ih sprečili da unište sestrino venčanje na Havajima, njihovi roditelji zahtevaju od njih da povedu pratilje.

Tražeći izlaz iz novonastale situacije, braća postavljaju oglas na Internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima, nikako ne žele da propuste devojke Alis i Tatjana koje se javljaju na ovaj oglas.

Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.

Koliko god ovo ludo zvučalo, ovo je film koji je inspirisan istinitom pričom. Sve je počelo oglasom na sajtu Craigslist, kada su Majk i Dejv bili primorani da nađu pratilje za sestrino venčanje.

Braća su primila preko 1.000 prijava i ubrzo su privukli pažnju cele zemlje. Za samo mesec dana otišli su na bezbroj sastanaka, ali ubrzo je postalo jasno da je njihov primarni cilj bio da se zabave.

Bez partnera ili ne, kritičari film Frka na venčanju proglašavaju komedijom godine koju morate da pogledate na velikom platnu, a možda baš u tami biskopskog mraka pronađete svoju srodnu dušu, pratnju za venčanje ili još bolje – društvo za bioskop.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи