Večeras srpska premijera „Džejsona Borna“

Met Dejmon vratio se ulozi Džejsona Borna. Kakvi izazovi su pred njim u petom delu popularne špijunske franšize domaća publika saznaće danas.

Вечерас српска премијера „Џејсона Борна“ Вечерас српска премијера „Џејсона Борна“

Premijerne projekcije ostvarenja Pola Gringrasa Džejson Born zakazane su u bioskopima „Sinepleks“ („Ušće“ TC, „Roda“, Kragujevac „Plaza“), zatim „Takvudu“, Dvorani Doma sindikata, „Fontani“, „Areni“ (Novi Sad), bioskopima „Sinestar“ u Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, u bioskopu „Vilin grad“ (Niš), „Kupina film“ (Niš).

Met Dejmon se vratio svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna, a Gringras, nakon Bornove nadmoći i Bornovog ultimatuma, režira nastavak franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke.

Pre skoro dve decenije, genijalni mladi vojnik se dobrovoljno prijavio da pristupi specijalnom tajnom programu nakon što mu je rečeno da su mu teroristi ubili oca.

Obećano mu je da će moći da oda poštovanje svojoj porodici i zemlji tako što će razviti već impresivan intelekt, spretnost, agilnost i veštine prilagođavanja do nezamislivih razmera, ali sve je to bila laž.

Podvrgnut brutalnoj obuci koje se ne seća, od strane ljudi koje tad nije mogao da identifikuje, ovaj elitni profesionalni ubica, koga će nazvati Džejson Born, oblikovan je u oružje vredno 100 miliona dolara, ali koje se, prema rečima njegovih tvoraca, pokvarilo.

Kad je Born pronašao svoje tvorce da bi saznao njihov krajnji plan, oni su pokušali da ga izbrišu i oduzeli su mu jedinu ženu koju je voleo. Kada se konačno osvetio, saznao svoj pravi identitet i ono što je navodno bio plan njegovih tvoraca, Born je osetio spokoj i nestao, nadajući se da je to zauvek.

Međutim, kad je započet novi program, koji su stvorile globalne sile mnogo dvoličnije i kompleksnije od onih iz perioda kad je Born nastajao, njega će izvući iz skrovišta lako kontrolisana mreža koja je mnogo opasnija od bilo koje vlade.

Jedini cilj ove mreže je da manipuliše strahom, tehnologijom i pobunom kako bi ostvarila svoj krajnji cilj.

Dok njegovi progonitelji veruju da će se Born ponovo vratiti u službu ako mu daju ono što najviše želi, najelitnije oružje ikad stvoreno zna ono što oni ne znaju: čak i oštećeni vojnici spasavaju nedužne od onih koji imaju nekontrolisanu moć.

Metu Dejmonu su se u novom filmu serijala pridružili Alisija Vikander, Vensan Kasel i Tomi Li Džouns, a Džulija Stajls reprizira svoju ulogu iz prethodnih delova.

Film Džejson Born će od 28. jula biti na redovnom bioskopskom repertoaru, najavio je distributer „Taramaunt“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи