„Bez stepenika“ od Stokholma do Sopota

Film „Bez stepenika", snimljen u produkciji RTS-a, pobednik Filmskih i glumačkih susreta u Nišu, dobitnik mnogobrojnih nagrada i učesnik filmskih festivala širom Srbije i koji je već pogledala festivalska publika u Australiji, SAD, Kanadi i Finskoj, nastavlja svoj život i u 2016. godini.

„Без степеника“ од Стокхолма до Сопота „Без степеника“ од Стокхолма до Сопота

Priču o penzionisanom profesoru neuropsihijatrije koji dobija Alchajmerovu bolest režirao je Marko Novaković, a film će ostati upamćen i po maestralnoj glumačkoj bravuri Vlastimira Đuze Stojiljkovića, kome je to bila poslednja uloga u životu.

Film Bez stepenika prvo će biti prikazan 3. jula 2016. godine u okviru festivala „Nju Balkan film festival“ (New Balkan Film Festival) u Stokholmu, a tri dana kasnije, 6. jula, pojaviće se i u takmičarskoj selekciji jubilarnog 45. filmskog festivala „Sofest" u Sopotu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи