Junaci „Ledenog doba“ odlaze uz prasak

Najnovije poglavlje popularne animirane franšize „Ledeno doba: Veliki udar“ stiže u domaće bioskope 14. jula, a čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

U petom nastavku, već dobro poznati junaci pokušavaju da spreče smak sveta od asteroida koji preti da uništi Zemlju.

Epska potraga za odbeglim žirom katapultiraće Skreta u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

Da bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego će morati da napuste svoj dom i krenu u nove avanture po egzotičnim zemljama u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Studio "20th Century Fox" i ovoga puta poverio je uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima animiranog filma.

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmljuje Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas pozajmljuje Sergej Trifunović. Maša Dakić oživela je ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove bake. Srpski košarkaš Marko Kešelj pozajmljuje glas zecu Tediju u petom nastavku Ledenog doba: Veliki udar. Rediteljka sinhronizacije je Iva Milošević.

Bioskopska publika će od 9. jula biti u prilici da u odabranim bioskopima pogleda film, a publika širom Srbije će već od 14. jula moći da pogleda do sada najveću avanturu simpatičnih junaka.

Film će se prikazivati u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, u dva-de i tri-de formatima. Karte za pretpremijerne projekcije su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара