„Legenda o Tarzanu“ od 7. jula u bioskopima

Stara priča o Tarzanu ispričana na nov i moderan način, u domaće bioskope stiže 7. jula. Glavnu ulogu u ostvarenju „Legenda o Tarzanu“ igra Aleksander Skarsgard.

„Легенда о Тарзану“ од 7. јула у биоскопима „Легенда о Тарзану“ од 7. јула у биоскопима

U novoj verziji filma o heroju džungle, njenom čuvaru i najvećem prijatelju prirode među ljudima, snimljenoj u produkciji holivudskog studija „Vorner“, Tarzan već ima sređen život u Londonu.

Međutim, opasnost preti njegovom pravom domu, džungli. Životinje ga zovu u pomoć kako bi spasao srce planete i prirodu od koje svi zavisimo.

Reditelj ostvarenja Legenda o Tarzanu, Dejvid Jejts, ulogu Tarzana poverio je švedskom glumcu Aleksanderu Skarsgardu, poznatom između ostalog po ulozi u HBO-ovoj seriji Prava krv (True Blood).

U glumačkoj ekipi su i Margo Robi, oskarovac Kristof Valc i Samjuel L. Džekson.

Film će na repertoaru domaćih bioskopa biti od 7. jula, najavio je disributer "Blitz Film".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи