„Obaveštajci“ od sutra u bioskopima

Film „Obaveštajci“ Rosona Maršala Turbera od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Priča prati nekada maltretiranog štrebera koji je postao smrtonosni CIA agent, koji se vraća kući zbog proslave godišnjice mature.

Tvrdeći da je na tajnoj misiji, on će zatražiti pomoć nekada „rmpalije s kampusa“, a sada računovođe kome nedostaju slavni dani.

Ali dok ovaj staloženi čovek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče, a njegov nepredvidljivi novi prijatelj će ga uvući u svet pucačine, izdaje i špijunaže u kome obojica mogu da poginu na sto i jedan način.

Sparivanjem Dvejna Džonsona i Kevina Harta kao nekadašnje malo verovatne drugare iz srednje škole i još manje verovatnije špijune, slučajne partnere koji pokušavaju da spasu svet, reditelj Roson Maršal Turber u filmu Obaveštajci nudi zabavnu i brzu kombinaciju komedije i eksplozivne akcije.

Film se takođe poigrava s očekivanjima – kako sa glavnim likovima, tako i sa glumcima koji ih oživljavaju.

„Mene je zaintrigirala ideja o uzimanju ove premise i okretanja naglavačke. Stavili su me u komičniju ulogu, a Kevina, jednog od najuspešnijih komičara današnjice, u jednu ozbiljniju ulogu“, primetio je Džonson.

„Ja sam prilično ozbiljan čovek u ovom filmu, a Dvejn nosi komičarski teret, što smo smatrali da bi bilo originalno, zanimljivo i drugačije“, nadovezao se Hart.

Turber, uspešni reditelj komedija, kome je ovo prvi izlet u žanr akcione komedije, kaže: „Moj savet svima koji snimaju akcionu komediju prvi put je taj da stave Dvejna Džonsona i Kevina Harta u film, jer će im to mnogo olakšati posao. Uzmite najsmešnijeg čoveka i najveću akcionu zvezdu na svetu i sastavite ih“.

U filmu igraju i Ejmi Rajan, Aron Pol, Daniel Nikolet i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво