Pred nama je Vikend francuske filmske komedije

Francuski institut u Srbiji i Dom omladine Beograda organizuju Vikend francuske filmske komedije koji počinje u petak 3. maja i završava se u nedelju 5. maja.

Tokom tri večeri, gledaoci će u Velikoj sali Doma omladine moći da pogledaju pet francuskih komedija nastalih u poslednjih tri godine.

Mini-smotru otvara komedija Sveta ljubav sa ŽŽerarom Depardjeom, o ocu i sinu u potrazi za savršenim vinom i bliskijim međusobnim odnosom.

U subotu su na repertoaru filmovi Kapris i Gazele, komedije urnebesnih zapleta, neočekivanih obrta, smešnih situacija i šarmantnih francuskih filmskih junaka.

Program u nedelju čine filmovi Vikendi i Kraljica Montreja, čije projekcije su zakazane za 18, odnosno 20 časova.

Cena ulaznice za svaku projekciju je 200 dinara, a karta se može kupiti na biletarnici Doma omladine Beograd.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво