Novi trejler za „Isterivače duhova“ uzburkao strasti obožavalaca

Trejler rimejka hita iz osamdesetih godina imao je do sada više od milion i po pregleda na „Jutjubu“, uz mnogo komentara, a film u domaće bioskope stiže 28. jula, saopštio je danas distributer „Kon film“.

Нови трејлер за „Истеривачe духова“ узбуркао страсти обожавалаца Нови трејлер за „Истеривачe духова“ узбуркао страсти обожавалаца

Melisi Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Lesli Džons su četiri naučnice koje prve shvate šta se dešava i da zapravo duhovi počnu da opsedaju čitav grad Njujork.

Kako bi pokušale da ih zaustave, one kreiraju posebna oružja i formiraju grupu „Isterivači duhova“ u kojoj im se pridružuje i njihova „sekretarica“ koju igra Kris Hemsvort.

Iz trejlera se vidi da će on biti izvor humora, ali u stopu će ga pratiti i komičarske zvezde Mekarti i Vig koje su se u ovom žanru već dokazale ulogama filmu Deveruše za koji je Mekartijeva nominovana za prestižnu nagradu Oskar u kategoriji najbolje epizodne glumice.

Komediju Isterivači duhova režirao je Po Feig koji će u filmu kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih i nekoliko starih dobro poznatih likova.

U filmu igraju i Endi Garsija, Majkl K. Vilijams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво