Erotska komedija „Kiki, ljubav je brza“ stiže u bioskope

Komedija po ugledu na Almodovarove filmove stiže u bioskope ove nedelje – „Kiki, ljubav je brza“ je film koji je govori o ljubavi, seksu i parovima koji pokušavaju da probude usnulu strast, pobede nezadovoljstvo i zadovolje fantazije.

Еротска комедија „Кики, љубав је брза“ стиже у биоскопе Еротска комедија „Кики, љубав је брза“ стиже у биоскопе

Pet priča o ljubavi i seksu odvijaju se tokom jednog toplog leta u Madridu, kada protagonisti otkriju čudne i neobične izvore seksualnog zadovoljstva koje je teško izgovoriti – dakrifilija, elifilija, somnofilija, harpaksofilija, poliamorija...

Tabui se razbijaju jedan po jedan i uzbuđeni parovi pronalaze prožimajuće oslobođenje, koje ne uskraćuje nijedno zadovoljstvo u bilo kom obliku.

Režiju potpisuje Pako Leon, dok glavne uloge u filmu imaju Natalija De Molina, Ana Kac, Belen Kuesta i Luis Kaljeho.

Erotičnu komediju (fotografija iznad, izvor: MegaCom FIlm) koja rasplamasava strasti stiže u domaće bioskope od 2. juna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи