Karte za premijeru filma „Iks-men: Apokalipsa“ u prodaji!

Premijera dugo očekivanog tri-de ostvarenja „X-men: Apokalipsa“ zakazana je za 19. maj u bioskopu „Sinepleks“ u „Ušću“ u 20 časova. Karte su već u prodaji!

Iks-men: Apokalipsa prikazuje sukob među mutantima nakon što se prvi ikad stvoreni „iks-čovek“ odluči da se osveti svojim neprijateljima.

Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno „očisti“ svet od ljudi i slabih mutanata i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao.

Mistik, uz pomoć Profesora iks i ekipe mladih iks-mena pokušaće da ih zaustavi i spase čovečanstvo od potpunog uništenja.

Osim novih likova, zanimljivo je i to da se napokon u ovom delu potvrđuje da je Magneto (Majkl Fasbender) u stvari otac Kviksilvera (Evana Petersa).

U poslednjem trejleru koji je izašao, Kvksilver saopštava Mistik (Dženifer Lorens) „Magneto je moj otac“.

Ali kako će na to uticati Apokalipsa? Da li će se umešati u porodične veze?

Da li je ovo veliki motiv za Kviksilvera da izađe iz podruma svoje majke i pokuša da pronađe svog oca i pomogne mu da shvati prave vrednosti?

Saznaćemo 19. maja na premijeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи