RTS i RTRS potpisale ugovor o zajedničkom snimanju „Senki Balkana“

Generalni direktori Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Republike Srpske, i direktor „Kobra filma“, potpisali su u Banjaluci ugovor o koprodukciji igrane TV serije pod nazivom „Senke Balkana“.

Serija, koja će se prikazivati na programima RTS-a i RTRS-a, uzbudljivi je triler, prepun obrta i do sada nepoznatih istorijskih podataka, koji oslikava Evropu u predvorje događaja koji će obeležiti 20. vek.

Emitovanje 11 epizoda serije očekuje se na proleće 2017. godine.

„RTS se nada punom uspehu, računajući na to šta je Bjela do sada radio, nama je drago što se u tu celu priču uključuje i RTRS, mi smo uvek otvoreni za svaku takvu saradnju, jer jednostavno mislim da nemamo svi sami dovoljno novaca za nove projekte koji su uglavnom jako skupi“, kaže Dragan Bujošević, generalni direktor RTS-a.

„RTRS je svoj najveći interes videla u tome da, prvenstveno dva javna servisa sarađuju na način kako to dosada radimo, nadamo se da će ta saradnja biti još uspešnija, ali i zbog imena Dragana Bjelogrlića i svega onoga što stoji iza njega u prethodnom periodu, verujemo da će ovo, zaista, ovaj proizvod, da ga tako nazovem, doživeti zaista veliki uspeh“, dodao je Draško Milinović, generalni direktor RTRS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво