Читај ми!

„Zvezdani ratovi 8“ na velikom platnu 2017!

Kompanija „Volt Dizni“ najavila je premijeru osmog dela filmskog serijala „Zvezdani ratovi“ za 26. maj 2017. godine!

Tačno četiri decenije i jedan dan nakon objavljivanja prvog filma serijala Zvezdani ratovi, 26. maja 2017. godine, u osvajanje svetskih bioskopa krenuće osmi deo čuvene franšize, javlja Rojters.

Režiser i scenarista biće Amerikanac Rajan Džonson, poznat po trileru Brick, a režirao je i tri epizode nagrađivane serije Čista hemija.

Takođe, u decembru 2016. godine stiže i prvo spin-of ostvarenje, to jest prvi film franšize Zvezdani ratovi sa radnjom nezavisnom od glavne priče, pod nazivom Rogue One.

Malo je podataka dospelo do medija, ali se zna da će u filmu koji će obožavaocima Zvezdanih ratova prekratiti vreme do izlaska osme epizode, igrati Felisiti Džouns i da će režiju potpisati Geret Edvards. 

Sedmi deo Zvezdanih ratova, ostvarenje Buđenje sile (Star Wars: The Force Awakes) treba da se pojavi u bioskopima 18. decembra 2015. godine.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи