"Mačak u čizmama" u bioskopima

Nova verzija čuvene bajke "Mačak u čizmama" od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih biskopa. Francuski animirani film je, kako kažu autori, "slobodna adaptacija" dela Šarla Peroa i namenjen je svim generacijama.

Francuski animirani film "Mačak u čizmama" je slobodna adaptacija čuvene priče Šarla Peroa.

Film je namenjen svim generacijama, a na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od sutra, najavio je distributer "Tak".

Mlinarev sin Pjer, beznadežno zaljubljen u princezu Manonu, nakon očeve smrti, nasleđuje mačka koji govori kao čovek i nosi čudesne čizme, koje mu daju magične moći.

Uz pomoć malih trikova i humora, mačak u čizmama pomaže mladom mlinarevom sinu da dođe do slave i bogatstva, ali i do venčanja sa princezom Manonom.

Režiju potpisuju Paskal Erol i Žerom Dešam, koji je i pozajmio glas mačku, dok su ostalim likovima glasove pozajmili Joland Moro, Luiz Valon, Artur Dešam i drugi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи