Zečević od oktobra snima „Neprijatelja"

Reditelj Dejan Zečević 11. oktobra počinje snimanje svog novog filma, "Neprijatelj", na lokacijama u Republici Srpskoj i u Beogradu. Film govori o inženjerskom vodu koji, posle rata u BiH, čisti teren od mina koje je sam postavljao.

Snimanje novog filma Dejana Zečevića „Neprijatelj", po scenariju Đorđa Milosavljevića, počinje 11. oktobra, saopštila je producentska kuća "Biberče".

Film, po scenariju Đorđe Milosavljević, biće sniman na lokacijama u Prijedoru, Banjaluci i Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj, a potom i u Beogradu.

Glavne uloge tumačiće Vuk Kostić, Slavko Štimac, Ljubomir Bandović, Tihomir Stanić, Aleksandar Stojković...

"Neprijatelj" je priča o malom inženjerskom vodu, koji je dočekao Dejtonski mir u planinama, nedaleko od ruševina u borbi uništene fabrike, sa dužnošću da obezbeđuju novonastalu liniju razgraničenja, u prisustvu posmatrača mirovnih snaga IFOR-a.

Vod mora da očisti teren od mina, koje je tokom rata i sam postavljao.

Pripadnici ove jedinice u ruševinama fabrike nalaze zazidani podrum, i u njemu čoveka, koji mirno sedi za stolom, pored pepeljare pune opušaka - kao da ih je tu i čekao.

Dejanu Zečeviću, autoru filmova kao što su "Četvrti čovek", "TT sindrom" i "Dečak iz Junkovca", "Neprijatelj" će biti šesto dugometražno ostvarenje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво