Bred Pit kao profesor Morijarti?

Producenti pregovaraju sa Bredom Pitom da se u nastavku filma „Šerlok Holms" pojavi u ulozi najvećeg neprijatelja čuvenog detektiva, profesora Morijartija, tvrde dobro obavešteni izvori.

Film „Šerlok Holms" britanskog reditelja Gaja Ričija još se nije ni pojavio u bioskopima, a već su se pojavile glasine o snimanju nastavka.

Pored toga, „dobro obavešteni izvori" tvrde da producenti pregovaraju sa Bredom Pitom da u nastavku tumači ulogu najvećeg neprijatelja Šerloka Holmsa, profesora Morijartija, prenosi agencija Rojters.

Premijera Ričijevog filma zakazana je za Božić (25. decembar), a u ulozi slavnog detektiva pojavljuje se Robert Dauni Junior, Džud Lou glumi doktora Votsona, a Kanađanka Rejčel Mekadams tumači lik Ajrin Adler, žene u koju je Holms zaljubljen.

Bred Pit je proteklog leta bio u centru pažnje mnogih blogera koji su tvrdili da su čelnici studija "Vorner" Gaju Ričiji dali dodatno vreme da i u ovaj film ubaci scene sa Pitom kao Morijartijem.

Blogeri su tada tvrdili da su producenti bili nezadovoljni što je najveći negativac iz romana Artura Konana Dojla izostavljen iz filma.

Međutim, ispostavilo se da je reč samo o blogerskoj bujnoj mašti, jer je lik profesora Morijartija u Ričijevom filmu samo nagovešten i ni u jednoj sceni se ne vidi jasno.

Postalo je krajnje uobičajeno da holivudske producentske kompanije počinju da planiraju nastavak filma, pre nego što se „original" uopšte pojavi u biskopima.

Na taj način ubrzavaju realizaciju nastavka i smanjuju troškove produkcije.

Studio „Vorner" je tako i pre premijere filma „Mamurluk u Vegasu" počeo da planira drugi deo, ali su detalji utanačeni tek kada je ova komedija počela da zarađuje mnogo novca na biskopskim blagajnama.

Čelnici „Vornera" žele da razviju novu tzv. franšizu (serijali poput „Harija Potera", „Pirata sa Kariba" ili „Sumraka") a Šerlok Holms je, s obzirom na veliki broj obožavalaca i bogat literarni materijal, odličan kandidat za filmski serijal.

Zanimljivo je da je Robert Dauni Junior već okosnica jedne filmske franšize, „Ajronmen", a studio „Drimvorks" planira da Dauni bude glavni lik u serijalu „Kauboji i vanzemaljci".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво