Svi akcioni heroji u jednom filmu

Novi film Silvestera Stalonea okupio najčuvenije glumce akcionih filmova. Epizodne uloge za Arnolda Švarcenegera i Brusa Vilisa. Stalone obećava ostvarenje bez mnogo kompjuterskih efekata. U filmu glume i Miki Rurk, Dolf Lunfgren, Džet Li i Džejson Stejtam.

Silvester Stalone režira novi film "Zamenljivi" (The Expendables) po scenariju koji je sam napisao.

Ovaj film okuplja neke od najčuvenijih glumaca akcionih filmova.

Tako će se glavnom glumcu filmova "Rambo" i "Roki", u jednoj sceni pridružiti Arnold Švarceneger i Brus Vilis, što će biti prvi put da se tri najveće zvezde ovog žanra nađu u istom filmu.

"Arnold , Brus i ja ćemo raditi zajedno prvi put, za otprilike dve nedelje snimaćemo u Los Anđelesu", rekao je Stalone okupljenim novinarima u Veneciji, gde je dobio specijalnu nagradu.

"Bilo je veoma teško angažovati sve njih. Nemoguće je okupiti ljude sa tolikim egom u jednu sobu", našalio se Stalone.

Film govori se o grupi plaćenika, čija je misija da svrgnu jednog južnoameričkog diktatora, a pored Stalonea, postavu filma čine još i čuveni glumci kao što su Džet Li, Miki Rurk, Dolf Lundgren i Džejson Stejtam.

Komentarišući mnoštvo čuvenih glumaca koji se pojavljuju u ovom ostvarenju, Stalone je rekao: "Hteo sam da spojim određene osobe, koje inače ne bi radile zajedno, tako da se može reći da sam okupio tim snova".

On kaže da "Zamenljivi" žele da se vrate snimanju akcionih filmova "na stari način, a ne uz obilnu upotrebu kompjuterskih efekata."

Od glumca do režisera 

Stalone je u Veneciji govorio i o najnovijem nastavku iz serijala "Rambo", petom po redu.

"Nisam hteo da se ponavljam tako što ću snimiti film koji govori samo o ratu. To je psihološka priča o prefinjenim ljudima koji se bore protiv primitivca".

Stalone, koji je već zakoračio u sedmu deceniju, kaže kako bi voleo da više režira.

"Sada shvatam da je još pre dvadeset godina trebalo više da režiram i pišem scenarija i to za filmove u kojima ne bih glumio".

Stalone je uveren da će se promeniti način na koji se snimaju filmovi, jer očekuje povratak manjim, nezavisnim filmovima, poput onih koje su sedamdesetih godina prošlog veka režirali Skorseze, Kopola ili De Palma.

"U današnje vreme postoje filmovi na čije se stvaranje potroši 200, 300 miliona dolara. Kad ti naslovi ne naiđu na dobar prijem kod publike, postoji opasnost da će hiljade ljudi izgubiti posao".

"Mislim da se nezavisni filmovi vraćaju na velika vrata i da će to zahtevati mlađa publika. Nisu dovoljni samo maštovitost i spektakularne scene, oni će sigurno zahtevati priče sa kojima mogu da se poistovete", zaključio je Stalone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво