Soderberg režira špijunski triler

Oskarovac Stiven Soderberg priprema se da snimi "žensku verziju Džejmsa Bonda". Majstor borilačkih veština Džina Karano igraće devojku koja "dobija drugu šansu da uspe u životu i da svoje veštine iskoristi na pravi način".

Američki režiser Stiven Soderberg režiraće film "Knockout", špijunski triler koji će biti glumački debi majstora borilačkih veština Džine Karano, koja se proslavila kao učesnik u šou programu "Američki gladijatori".

Karanova će u filmu igrati devojku koja dobija drugu šansu da uspe u životu i da svoje veštine iskoristi na pravi način.

To će biti akcioni film po uzoru na serijal o Džejmsu Bondu, a snimaće se na lokacijama širom sveta, uključujući Irsku, Tursku i SAD.

Snimanje filma, počeće krajem januara sledeće godine, a u celini će ga finansirati kompanija Rilativiti midija.

Scenario je napisao Lem Dobs, koji je sa Soderbergom sarađivao na filmovima "Kafka" i "Englez".

Soderbergova komedija "Doušnik" premijerno je prikazana na festivalu u Veneciji.

Film sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi u bioskope će stići 18. septembra.

Soderberg, koji je ovog leta najavio da će snimiti "Monezball" za studio Kolambija pikčers, nedavno je dovršio film "The Girlfriend Experience", sa Sašom Grej u glavnoj ulozi.

Američki režiser proslavio se filmovima "Seks, laži i video trake", "Erin Brokovič", "Solaris" i "Putevi droge", za koji je nagrađen Oskarom.

Ipak, široj publici najpozantiji je po serijalu filmova o Deniju Oušnu (Džordž Kluni) i njegovoj ekipi - „Igraj svoju igru", „Ponovo u igri" i „Oušnovih trinaest".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се