Smeh i romantika nedeljom uveče

Romantična ljubavna komedija "Ono kao ljubav" od nedelje, 6. septembra, na Prvom programu RTS-a. Priča prati tri ljubavna para, povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem. Pored sjajne glumačke ekipe, među epizodistima biće poznati sportisti, muzičari, voditelji.

Vrhunska glumačka ekipa, dobra muzika i ljubav kao tema obrađena na duhovit način biće, prema rečima reditelja Gorčina Stojanovića, dovoljan razlog da gledaoci nedeljom na Prvom programu RTS-a gledaju novu seriju "Ono kao ljubav".

Romantična ljubavna komedija situacije, iliti „sitkom", prati živote tri ljubavna para, povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem.

Ljubav povezuje i stvara obrte u odnosim tri para. Jedan je u braku( Nataša Marković i Ljuba Bandović), drugi par je u dugogodišnjoj vezi koja bi trebalo da se kruniše brakom (Bojana Stefanović i Nikola Kojo), a treći par je tek na pragu veze (Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić).

Sergej Trifunović je u šali "upozorio" da će serija biti "glupa, dosadna ali i duhovita".

Trifunović u seriji igra Džonija, tridesetogodišnjaka, večitog dečaka koji ne veruje u stalno zaposlenje, ali zato veruje u rokenrol, živi sa babom i čeka svojih pet minuta.

U sporednim ulogama pojavljuju se Vesna Trivalić, Srđan Miletić, Branka Petrić, Dragan Nikolić, Danica Maksimović, Svetlana Bojković, Feđa Stojanović, Branko Cvejić, Branislav Trifunović, Đuza Stojiljković, Dragan Jovanović i Gordan Kičić.

Među 70 epizodista su i zanimljive ličnosti iz raznih oblasti javnog života - voditelji, glumci, sportisti i muzičari.

Tako će se u seriji pojaviti i teniser Janko Tipsarević, muzičari Kemal Monteno, Masimo Savić, Zvonimir Đukić Đule, Srđan Gojković Gile i članice grupe "Bjuti kvins", zatim TV voditelji Dušica Spasić, Đorđe Mićić i Đorđe Maričić, kao i manekenka Jelena Trninić.

Serija, za koju je scenario napisala Tanja Ilić, biće prikazivana svake nedelje na Prvom programu RTS-a, a prvi serijal ima 20 epizoda.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 02. sep 2009, 21:22) - anony90 [neregistrovani]

ono kao ljubav

Mislim da ce biti super serija!