Читај ми!

Odmazda „Dži Aj Džo“ tima

Finalni okršaj specijalne „Dži Aj Džo“ jedinice i neprijatelja Kobre biće kompleksniji nego u prethodnom filmu, jer se sada u priču uključuje i američka vlada. Napetu akciju „Dži Aj Džo: Odmazda“ možete pogledati od 27. marta u domaćim bioskopima.

Film Dži Aj Džo: Odmazda u režiji Džona Čua biće premijerno prikazan 27. marta u bioskopu „Kolosej" najavio je distributer „Taramaunt".

U nastavku filma iz 2009. godine, Dži Aj Džo: Uspon Kobre, koji je zaradio više od 300 miliona dolara na svetskim blagajnama, vojnici elitne jedinice se bore ne samo sa neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade.

Kobrin plaćenik, Zartan, preuzeo je ulogu predsednika SAD i proglasio Dži Aj Džo tim izdajnicima.

Producent Lorenco di Bonaventura, koji je imao udela u nekim od najuspešnijih filmskih franšiza, poput Transformersa, smatrao je da je kraj prvog filma ostavio otvorena vrata da se svet Dži Aj Džoa dublje istraži.

Reditelj Ču je želeo da predstavi i emotivnu stranu priče o nindžama i dubinu animoziteta između dva čoveka koja su trenirala rame uz rame kao braća.

„Zaista smo želeli da istražimo gde je spona između čoveka i nindže, i kad to bes i ljubomora počinju da preuzimaju primat", objasnio je Ču.

Glavne uloge tumače Čening Tejtum, Dvejn Džonson, Džonatan Prajs, Brus Vilis.

Film će od 28. marta biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво