Odmazda „Dži Aj Džo“ tima

Finalni okršaj specijalne „Dži Aj Džo“ jedinice i neprijatelja Kobre biće kompleksniji nego u prethodnom filmu, jer se sada u priču uključuje i američka vlada. Napetu akciju „Dži Aj Džo: Odmazda“ možete pogledati od 27. marta u domaćim bioskopima.

Film Dži Aj Džo: Odmazda u režiji Džona Čua biće premijerno prikazan 27. marta u bioskopu „Kolosej" najavio je distributer „Taramaunt".

U nastavku filma iz 2009. godine, Dži Aj Džo: Uspon Kobre, koji je zaradio više od 300 miliona dolara na svetskim blagajnama, vojnici elitne jedinice se bore ne samo sa neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade.

Kobrin plaćenik, Zartan, preuzeo je ulogu predsednika SAD i proglasio Dži Aj Džo tim izdajnicima.

Producent Lorenco di Bonaventura, koji je imao udela u nekim od najuspešnijih filmskih franšiza, poput Transformersa, smatrao je da je kraj prvog filma ostavio otvorena vrata da se svet Dži Aj Džoa dublje istraži.

Reditelj Ču je želeo da predstavi i emotivnu stranu priče o nindžama i dubinu animoziteta između dva čoveka koja su trenirala rame uz rame kao braća.

„Zaista smo želeli da istražimo gde je spona između čoveka i nindže, i kad to bes i ljubomora počinju da preuzimaju primat", objasnio je Ču.

Glavne uloge tumače Čening Tejtum, Dvejn Džonson, Džonatan Prajs, Brus Vilis.

Film će od 28. marta biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 22. mar 2013, 14:38) - vladica [neregistrovani]

najbolji

Uz Transformerse,jedan od najboljih crtanih filmova,koje sam kao klinac gledao... Svake subote,i nedelje ukljucuenje legendarnog 3 Kanala u satelitski program...