Читај ми!

Stižu „Buntovnice“!

Šta se dešava kada tinejdžerke „puštene s lanca“ uzima pod svoje lokalni diler možete pogledati od sutra u domaćim bioskopima. U kontroverznom filmu „Buntovnice“ igraju: Selena Gomez, Vanesa Hadžins, Ešli Benson, Rejčel Korin i Džejms Franko.

Film Buntovnice (Spring Breakers) Harmonija Korina od sutra će biti na redovnom repertoaru srpskih bioskopa, a zvanična premijera biće organizovana u bioskopu „Roda", najavio je distributer.

Buntovnice je priča o četiri devojke – Fejt, Kendi, Brit i Koti koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana i to je bio samo početak njihovih problema.

Na Floridi, zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini, devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu" i za njih počinje raspust o kakvom nisu ni slutile.

U filmu igraju: Selena Gomez, Vanesa Hadžins, Ešli Benson, Rejčel Korin i Džejms Franko.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво