Читај ми!

„Beli anđeo“ za filmskog anđela

Premijer Ivica Dačić uručio filmskoj divi Moniki Beluči repliku freske „Belog anđela“. Specijalna gošća „Kustendorfa“ se zahvalila na poklonu i gostoprimstvu u našoj zemlji.

Režiser Emir Kusturica ugostio je u Drvengradu, na festivalu „Kustendorf", premijera Ivicu Dačića, koji je poznatoj italijanskoj glumici Moniki Beluči uručio repliku freske „Beli anđeo".

Na ulazu u Drvengrad premijera je sačekao domaćin festivala i više novinarskih ekipa akreditovanih za izveštavanje s Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala „Kustendorf", koji se od 16. januara održava na Mećavniku.

Na pitanje novinara da li i on, kao većina muškaraca, želi da upozna najlepšu ženu sveta, italijansku glumicu Moniku Beluči, Dačić je rekao da ovo neće biti njihov prvi susret.

Kusturica je zatim poveo Dačića u bioskopsku salu „Prokleta avlija", gde se premijer susreo s Belučijevom i prisustvovao projekciji kratkog filma u kojem Kusturica „prebija" holivudskog glumca Brusa Vilisa, poznatog iz filmskog serijala Umri muški.

Dačić se našalio kako sada Kusturicu mora da uhapsi zbog nasilja.

Premijer je zatim, u restoranu „Viskonti", uručio Moniki Beluči repliku freske „Beli anđeo", a specijalna gošća festivala zahvalila se na poklonu.

„Veoma sam srećna što sam sa vama i što sam primila ovako lep poklon. Želim da vam se zahvalim na velikom gostoprimstvu koje ste mi ukazali u vašoj zemlji", rekla je filmska zvezda.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се