Читај ми!

Bog te video, drugi put!

Nastavak fudbalskih, ali i emotivnih avantura junaka filma „Montevideo, Bog te video“, domaća publika može da pogleda u vidu serije, a prva epizoda biće prikazana već 31. decembra. Ostale epizode biće na Prvom programu RTS-a svake nedelje posle Dnevnika.

U novogodišnjoj noći, 31. decembra, pretpremijerno na Prvom programu RTS-a biće prikazana prva od devet novih epizoda popularne televizijske serije Montevideo, Bog te video. Pod nazivom Put za Montevideo, nove epizode počeće da se prikazuju od 13. januara, nedeljom posle Dnevnika.

Dok snimanje scena za nastavak filma Montevideo, Bog te video još traje, nova serija je gotova. Ekskluzivni materijal biće spona između prvog i drugog dela jednog od najboljih i najgledanijih filmova u istoriji srpske kinematografije.

Tu smo, kao i u već prikazanim epizodama serije, pratili formiranje nacionalnog fudbalskog tima, a sada nas čeka putovanje vozom od Beograda, preko Hrvatske, Austrije, Švajcarske i Linhtenštajna do luke u Marselju gde su se junaci fudbalske sage ukrcali na prekookeanski brod do Montevidea.

„To će delovati kao da nastavljaju da gledaju seriju koju su gledali, jedan logičan fini nastavak avantura. To su sve oni isti junaci koje su zavoleli. Materijal i sve ovo što će biti u ovih devet epizoda se radi samo za seriju i moći će da vide u Srbiji samo gledaoci RTS-a", izjavio je reditelj Dragan Bjelogrlić.

„Mi u ovoj godini zaista spektakularno počinjemo jednom velikom serijom i novom produkcijom koja nam vraća likove koje publika neobično voli i situacije u godini u kojoj će nam fudbal biti mnogo manje značajan nego ova serija", objasnio je Marko Novaković, odgovorni urednik Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa.

„Sada kada pogledam unazad mislim da ono čemu se Tirke naučio može da se definiše kao smirenje, jer je shvatio da ne može on da drži život u svojim rukama", izjavio je glumac Miloš Biković.

Uz dobro poznate omiljene likove, u novim epizodama i novi glumci. Gledaoci RTS-a imaće priliku da se, uoči novih priča o putovanju za Urugvaj, podsete i prvih devet već prikazanih epizoda Montevidea.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво