Читај ми!

„Odisej“ za kraj izložbe o Bekimu

Projekcijom dve epizode serije „Odisej“, kojom je Bekim Fehmiu započeo internacionalnu karijeru, u sredu se zatvara izložba posvećena ovom vrsnom umetniku. Večeras u osam „Skupljači perja“. Izložbu u Domu omladine za prva četiri dana videlo je više od 3.000 ljudi.

Dokumentarnu izložbu „Bekim Fehmiu, bogatstvo izgubljeno u tišini", organizovanu u saradnji Doma omladine Beograda i Asocijacije grada Trentina za Balkan, u prva četiri dana videlo je više od 3.000 ljudi.

Izložba, koja je otvorena 6. septembra, kroz niz dokumenata, ličnih stvari, fotografija i rukopisa prati život i karijeru ovog slavnog glumca, humaniste i intelektualca čiji značaj uveliko prevazilazi nacionalne okvire. 

Legendarno ostvarenje srpske kinematografije Skupljači perja biće prikazan večeras u 20 časova.

Postavka traje do 12. septembra, a poslednjeg dana, takođe od 20 časova, publika će moći da pogleda dve epizode kultne serije Odisej kojom je Bekim Fehmiu započeo svoju uspešnu internacionalnu karijeru.

Ulaz je slobodan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије