Читај ми!

Zla veštica Anđelina?

Na nagovor svoje dece, a u želji da se nakon rediteljskih poduhvata vrati malo i glumi, Anđelina Džoli će igrati zlu vešticu u rimejku Diznijevog filma „Uspavana lepotica“. Film će režirati Tim Barton.

Holivudska zvezda Anđelina Džoli potvrdila je glasine da će igrati zlu vešticu u rimejku Diznijevog filma Uspavana Lepotica.

Prema pisanju Holivud riportera, glumica je na konferenciji za štampu povodom prikazivanja svog rediteljskog prvenca U zemlja od krvi i meda na festivalu u Berlinu izjavila da će njen naredni projekat biti uloga u Diznijevom filmu.

„Već dve godine nisam glumila. A u perspektivi je uloga u Diznijevom filmu", rekla je Džolijeva novinarima.

U nedavnom intervjuu, glumica je izjavila da njena deca insistiraju da snimi taj film koji će, po svemu sudeći, režirati slavni Tim Barton.

Film, koji je adaptacija Diznijevog crtaća iz 1959, priča je prikazana iz perspektive zle veštice Malefisent (Zloća) koja, besna što nije pozvana na bebino krštenje, baca strašnu kletvu na princezu Auroru.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво