Spremite se za „(S)Kidanje“

Uzbudljiva filmska priča „(S)Kidanje“ koju je režirao mladi reditelj Kosta Đorđević, biće premijerno prikazana 17. aprila u Centru „Sava“. U ljubavnom ostvarenju sa elementima komedije glavne uloge tumače Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Marko Janketić i drugi.

Ostvarenje (S)Kidanje, debitantski film mladog reditelja i scenariste Koste Đorđevića, biće premijerno prikazan 17. aprila u beogradskom Centru „Sava", nakon čega će se naći na repertoaru domaćih bioskopa.

U ovom ljubavnom ostvarenju sa elementima komedije, troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednuti su ljubavlju prema pogrešnoj osobi.

Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, sve troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove.

Radnja filma smeštena je u Savamalu. Zajedničko za sve troje je to što su u svojim mladim umovima pobegli od stvarnosti u idealizaciju, u svoju viziju sebe i realnosti koju ne mogu da prihvate.

Glavne uloge tumače: Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Boda Ninković, Srđan Miletić, Rale Milenković i Nataša Marković. Kao gostujuća zvezda iz Hrvatske dolazi Nataša Janjić.

broj komentara 0 pošalji komentar