„Jagodići“ u novom izdanju

U zgradi Protokola u Beogradu, počelo je snimanje nastavka serije „Jagodići“. Treći ciklus pod nazivom „Oproštajni valcer“ zaokružiće melodramu o porodici banatskih grofova. Planirano je da se deset epizoda premijerno prikaže krajem godine.

Porodične tajne, misteriozna ubistva i romantika, u predvečerje Drugog svetskog rata. I novih deset epizoda serije Jagodići biće dobitna kombinacija trilera i melodrame.

Glumac Gordan Kičić kaže da sve podseća na Poaroa i romane Agate Kristi. „S druge strane je naš mentalitet. Takođe ti kostimi, plus ljubavi. Mislim da je to dobitna kombinacija“, kaže Kičić.

Kao serija epohe, Jagodići u sva tri ciklusa donose atmosferu između dva svetska rata i slika su tog vremena.

„Specijalno mislim da ćemo zaokružiti to u trećem delu na pravi način i da će gledaoci moći da s jedne strane prate sudbinu junaka, a s druge budu deo atmosfere velikog rata koji je tu odmah iza ćoška, sprema se da se desi za koju godinu po završetku naše serije“, kaže reditelj Miroslav Lekić.

Autorska ekipa je ista i junaci su poznati.

Prema rečima Dejana Lutkića, Jovan će se ovoga puta više pozabaviti samim sobom.

„To je nešto za šta bih mogao da kažem da je najzreliji lik do sada“, istakao je Lutkić.

Jagodići su jako dobrodošli u prva dva termina emitovanja. Publika se navikla na priču, junake i svi su zainteresovani šta će se dešavati dalje“, kaže glavni i odgovorni urednik Kulturno-obrazovnog programa Miodrag Zupanc.

Jagodići u novembru otvaraju sezonu na RTS-u. Slede Branio sam mladu Bosnu Srđana Koljevića, košarkaška saga Bićemo prvaci sveta, mini-serija Atomski zdesna i treći nastavak Ulice lipa.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 16. jul 2014, 10:44) - anon [neregistrovani]

Ulica lipa

Svaka cast za nastavak Ulice lipa , jedna topla, zivotna , porodicna serija!

(sreda, 16. jul 2014, 07:41) - anonymous [neregistrovani]

bravo

super je serija, svi smo zeljno iscekivali nastavak!