Читај ми!

„Viktor & Rolf“ bukvalno okrenuli modu naopačke i neizbežna Dodža Ket

Pariska Nedelja visoke mode je u punom jeku, a pistom dominiraju dramatične i nadrealne revije kojima prisustvuje sâm vrh šoubiznisa. Posle pojave Dodže Ket na reviji modne kuće „Skjapareli“ obojene u crveno i prekrivene sa 30.000 Svarovski kristala, modna kuća „Viktor & Rolf“ bukvalno je okrenula modu naopačke.

„Виктор & Ролф“ буквално окренули моду наопачке и неизбежна Доџа Кет „Виктор & Ролф“ буквално окренули моду наопачке и неизбежна Доџа Кет

Modna kuća „Viktor & Rolf“ na Nedelji visoke mode u Parizu predstavili su kolekciju proleće–leto 2023, a modeli su prošetali u bajkovitim haljinama od tila koje su bile okrenute u svim pravcima.

Modeli su neke od haljina nosile horizontalno ili dijagonalno, obučene u korsete neutralnih tonova, ali jedna manekenka je hodala pistom u haljini preko glave. Noge su joj virile iz dekoltea, a glavu joj je zaklanjala krinolina. Druga je pak hodala pored haljine koja joj je bila pričvršćena za kuk.

Ova nadrealna revija se može proglasiti pravim podvigom konstrukcije, pri čemu su svi modeli koji su prkosili gravitaciji ostali na svom mestu.

Snimci ove neobične revije ubrzo su se proširili po društvenim mrežama, a komentari obično sadrže atribute „apsurdno“ i „ludo“ (u pozitivnom smislu).

„Revije visoke mode treba da budu vrhunske, zabavne i potpuno nadrealne, a Viktor i Rolf su to apsolutno uspeli“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Avangardni modni brend „Viktor & Rolf“, koji predvode Viktor Horsting i Rolf Snoren, inače je poznat u modnom svetu po svojim razigranim i inovativnim revijama.

Na reviji proleće–leto 2023. u prvom redu su sedele glumica Liza Rina i manekenka Koko Roča, ali i neizbežna Dodža Ket, koja ni ovog puta nije propustila priliku da privuče najviše pažnje, u braon odelu na pruge, sa plavim naočarima za sunce i lažnim trepavicama koje je zalepila umesto obrva, a od njih je napravila i brkove i kozju bradicu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво