Ne, ovo nisu vanzemaljci pravili

Među najinteresantnijim prizorima koje na proputovanju kroz Vijetnam možete videti svakako su polja sa pirinčem koja se neretko pružaju na sve strane sveta dokle pogled seže.

Не, ово нису ванземаљци правили Не, ово нису ванземаљци правили

Budući da je pirinač već hiljadama godina nezaobilazan deo vijentnamske trpeze, širom zemlje gaji se ova biljka.

 

Dok niže predele Vijetnama prekrivaju nepregledna polja, u planinskim oblastima krajolik čine stepenaste terase na kojima je takođe ova poljoprivredna kultura.

Za putnike koji vole šetnju po prirodi i jedno i drugo je privlačno, posebno tokom septembra i oktobra kada su boje najživopisnije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво