Uznemiren si? Zagrli kravu!

Boravak u prirodi sve se češće preporučuje za oslobađanje od stresa ali i kao dodatak terapiji u lečenju nekih bolesti. Takođe, poznato je i da neke vrste životinja pozitivno utiču na zdravlje. Upravo takve tretmane nudi jedna farma u okolini grada Nejplsa u SAD. U novu ponudu, svrstano je i grljenje krava.

Iz farme poručuju da iskustvo za učestvovanje u bilo kom od njihovih programa nije potrebno.

„Druženje sa životinjama je jedinstven i zabavan način povezivanja, interakcije, ali i igranja i učenja“, navodi se na sajtu farme, koja svoje usluge nudi prvenstveno onima koji pate od različitih „poremećaja modernog čoveka“ - depresije, anksioznosti, hroničnog umora...

Vlasnici farme tvrde da poseduju sertifikat na osnovu kojeg sprovode terapije, te njima upravljaju isključivo licencirani stručnjaci.

Sesija grljenja krava u trajanju od 60 minuta košta 75 dolara. Farma nudi i smeštaj, ako rešite da provedete više dana u druženju sa životinjama. Od dodatnih sadržaja tu su masaža, druženje sa konjima, radionice, velnes tretmani, šetnja po prirodi...

„Životinje mogu da osete Vašu uznemirenost, uzbuđenost, anksioznost. Druženje sa njima će Vas umiriti, i opustiti. Naše krave žive slobodno, šetaju bez ikakvih ograničenja po velikom imanju i pasu, trudimo se da im omogućimo da žive u skladu sa prirodom“, navodi se na portalu farme, gde se kao posebno popularne krave za maženje i grljenje ističu Boni i Bela.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара