Gledaoci reporteri (4. novembar 2017)

Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime.

Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam slati elektronskom poštom.

Imejl adrese su: webdesk@rts.rs i gledalacreporter@rts.rs

Takođe, fotografije i video-snimke možete nam slati na Tviter i Fejsbuk stranice podsajta Magazin.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 06. nov 2017, 11:34)
Goran [neregistrovani]

nemar

Dragoljube, napisali ste poređenje kamenih (betonskih) ploča i asfalta, ništa o nemaru. Postoje propisi, Dragoljube, koji govore o tome kako da se osigura gradilište, jer ovo jeste gradilište, kako i na koji način da se podloga dovede u stanje da bude spopobna za polaganje ploča. Odavno, nekih 100-tinak godina se ne čeka da "zemlja slegne sama" od sebe već se ona utaba mašinama. Inače, opravdavanje ovakovog stanja je jednako nečinjenju odnosno naopakom činjenju! Uostalom, ne znamo da li su državne jasle u pitanju ili je to radio neki novopečeni stručnjak i vlasnik firme! Ovako je u celoj Srbiji: ne obeležavaju se radovi na putevima, gradilišta su neobezbeđena, kvalitet radova je nula!
Što se soli tiče: objasnite vi tu teoriju stotinama gradova u Evropi gde se takve ploče koriste. Koliko je meni poznato, a poznato mi je jer sam proputovao dosta, oni ne vide taj problem, pa ni Rusi koji ovakve ploče upravo sada postavljaju u Moskvi na više lokacija!

(nedelja, 05. nov 2017, 10:10)
Драагооољуб [neregistrovani]

О немару

Ја и говорим О Немару. Заменили смо нешто што је било добро за нешто што је лоше. Знаш ли како изгледају те бетонске плоче када их "поједе" со? Но видим да се често нађу слике које скрећу пажњу на рад разних комуналних служби. Државне јасле чине да је то тако. Инале свако овако копање треба да одстоји да се слегне земља, да касније временом не би тротоар улегао! Поздрав свима.

(subota, 04. nov 2017, 19:59)
Goran [neregistrovani]

Trotoari

Dragoljube, poenta je u nemaru i neradu, a ne u u tome da je asfalt "zakon".

(subota, 04. nov 2017, 10:12)
Драагооољуб [neregistrovani]

Тротоари

Ех, поплочани тротоари! Овај раскопани део Никада више неће изгледати као онај део где ходају они младићи!
А да не говприм да када на њих баците со - распадну се за две зиме!!!
Ипак је асфалт "закон" за тротоаре!